dinsdag 29 maart 2005

Thanx!!!

Geduim/kaarsenbranderij/positievestraalzending heeft geholpen: ondanks mijn extreem nerveuze "constitutie" bleef ik boelkloedig en stapte ik om kwart voor 13 met een tevreden gevoel het examenlokaal uit. Op 19 april a.s. heb ik het aller-, aller-, allerlaatste examen. Vinden jullie het goed als ik tegen die tijd weer een verzoekje post? :-)

maandag 28 maart 2005

Verzoekje

Lieve allemaal,

Zouden jullie zo lief willen zijn morgen tussen 9.30 uur en 13:30 uur (= Examen Effectieve bedrijfscorrespondentie Engels) kaarsjes te branden/positieve stralen te zenden/voor me te duimen*? Ik zou het echt enorm op prijs stellen.

Knufjes,

Een lichtelijk bloednerveuze Poelekie de Vries

* Doorhalen wat niet uw favoriete methode is

maandag 21 maart 2005

Tussentijdse mini-update

Hier in Huize Poelekie zijn we nog steeds drukt bezig met studeren, salsatrainen voor een nóg een demonstratie, voor 85% als crawl herkenbare zwemslagen uitvoeren (in het zwembad uiteraard), hilarische random films bezoeken, romantisch broodjes in kaas dippen en Tanja bezoeken. En, waar houdt u zich momenteel mee bezig?

woensdag 16 maart 2005

Weer fijn

Ok, het hoost nu, maareh...fijn weer hè, vanmiddag? :-)

zaterdag 12 maart 2005

Daan-nieuws!

* Op 7 april a.s. is het zover: Daan treedt op in Paradiso!

* Daan akoestisch, in Club 3voor12 of live op Eurosonic: allemaal HIER te vinden.

* In het Frans, maar daarom niet minder mooi is de Eerste Echte Daan-fansite.

En nu met z´n allen in koor, omdat ie zo gaaf is: DAAN! DAAN! DAAN!

woensdag 9 maart 2005

Wat fijne losse mededelingen

Zo, sneeuw is weer weg (ik ben erg blij dat ik een aantal jaar geleden de impuls om naar Alaska te verkassen heb weten te onderdrukken), Salsa-demonstratie is geweest en was erg geslaagd (nu nog naar de chiropractor om weer geheel rechtop te kunnen lopen ;-P), studie gaat niet zo voorspoedig als wel zou moeten, maar ik krijg morgen wat mentale assistentie (en thee met koekjes) van The Big Kahuna, volgens mijn zwemjuf heb ik een geweldige crawl-pootflapperslag (zijn die jaren en jaren balletles toch nog érgens goed voor geweest ;-)), over exact 52 dagen pak ik het vliegtuig naar Australië (realiseer/besef-moment laat niet lang meer op zich wachten) en "Closer" is een fijne film.

Blog Design by Get Polished