dinsdag 28 september 2004

Vlijt

De afgelopen dagen heb ik niet geupdate wegens extreme studieactiviteit, en ook de komende dagen vrees ik niet echt aan schrijven toe te komen. In de tussentijd kunt u proberen een logische verklaring te bedenken voor het volgende: waarom trouwt iemand met ongewassen haar?!?!

vrijdag 24 september 2004

Brrr!

Mensenkinderen, wat heb ík het koud, zelfs met een dikke trui, sokken en de verwarming aan. Het is dat oorwarmers nog niet verkrijgbaar zijn, anders had ik die ook opgehad nu. Mocht het morgen nog zo koud zijn dan denk ik dat ik maar een schaatsmuts ga bietsen bij de buuv...brrr!

donderdag 23 september 2004

Het Grote Lood

Nooit meer poei, geen eenzame kerst meer, de vlieger is gevlogen en hij zit nooit meer naast een lege kruk. Hij was de beschermheilige van alle plankenkoortslijders, de perfectionist van het Amsterdams vibrato, de vertolker van songs over Groot Leed en zo mogelijk nog pathetischer dan dit stukje: Dré is niet meer.

woensdag 22 september 2004

Hatsjoe!

Ik ben nu nóg heftiger aan het ontkennen: "Ikbennietziek, ikbennietziek, ikbennietziek!"

Eh, heeft iemand een Advil voor me?

maandag 20 september 2004

Yay denial!

Ontkentheorie in full effect hier in Huize Poelekie: "Ik word niet ziek, ik word niet ziek, ik word niet ziek! Hatsjoe!"

zondag 19 september 2004

Madonna

Kom er plots achter dat ik nog helemaal niks over Madonna geschreven heb, en aangezien Merel er een stukje over geschreven heeft dat ik toch niet kan overtreffen, ga ik dat ook maar niet doen. (Maar ze was wel heel gaaf!)

zaterdag 18 september 2004

Hunt!

Haal die Hysterische Standwerkersstem maar weer van stal:

"Jaaaah, lieve mensen! Het is weer eens koud aan het worden, dus Poelekie verklaart het oorwarmer-jachtseizoen voor geopend!"

Mocht u tips hebben waar fijne oorwarmers te scoren zijn dan kunt u mailen (voor de blogspotlezers) of commentaar achterlaten (LiveJournal). Alvast bedankt!

vrijdag 17 september 2004

donderdag 16 september 2004

Onorigineel

Hoe ik het toch voor elkaar krijg: een ontstoken teen hebben tegelijkertijd met Bak Ellende... Au!

woensdag 15 september 2004

Leuk

Fijne dingen in het leven: Dat je iemand die 3 jaar niet gezien hebt tegenkomt bij de kapper en het binnen twee zinnen lijkt alsof je elkaar gisteren nog gesproken hebt.

dinsdag 14 september 2004

Buuh!

Volgens mij heb ik een schrijfblokkade, want zowel een stukje over mijn hekel aan Friends als een ander stukje over mijn liefde voor Hanneke Groenteman komen vandaag niet van de grond. Ik ga maar gewoon mijn nest in, lijkt me het verstandigst.

maandag 13 september 2004

zondag 12 september 2004

Stiefel

In het kader van de verjaardag van The Big Kahuna hebben we ons gewaagd aan een heuse NS-wandeling. Aangezien wij stoer (Kahuna) en blond (Poelekie) zijn, kozen we als onze begintocht meteen de Kennemerduintocht van 16 kilometer.
Wat we gezien hebben: Prachtige natuur, wat spontaan aan de struiken groeiende bramen, enorme hoeveelheden duindoornbessen, zee, zand, vogeltjes, bos, een hertje (Kahuna) en een poes (uiteraard Poelekie).
Verder zijn we slechts 1 keer heftig verdwaald en hebben we fijn gehapt bij de geweldige strandtent Parnassia, dus al met al een geweldige dag. En nee, geen blaren, wat gezien mijn overgevoelige voeten een wonder mag heten, maar wel fijne spierpijn!

ps: Madonna-verslagje volgt deze week ergens.

woensdag 8 september 2004

Zo´n dag

Soms heb je van die dagen. Dat je in de rij staat bij het postkantoor en er dan achter komt dat het te-verzenden-dingie nog thuis ligt. Dat je computer 9 keer vastloopt. Per uur. Dat je oppaskat kopjes heeft gegeven aan de bos bloemen en onder het stuifmeel zit, wat je met geen mogelijkheid uit zijn vacht krijgt.
Ik had dan ook niet verbaasd moeten zijn toen ik, volledig getangd, gelipstickt en fijn ruikend te horen kreeg dat de salsadocent de verkeerde lestijd had doorgegeven en de les dus al voor 3/4 voorbij was tegen de tijd dat ik op de fiets wilde stappen! Aaargh! Gelukkig ga ik morgen naar Madonna...

dinsdag 7 september 2004

Wereldkampioenschappen Uitstelgedrag voor Professionals

Kent u dat? Dat je eigenlijk heel erg aan de studie moet? En dat je je daarom maar druk gaat bezighouden met mensen bellen, over het halve internet surfen en emailtjes schrijven?

maandag 6 september 2004

Plons!

Sohee, dat was een fijne zwem!

zondag 5 september 2004

So fresh, so clean!

Huis is weer volledig opgeruimd, schoon en onttroept. Als ik het nou eens over mijn hart kon verkrijgen de rest van mijn oh-zo-leuke-maar-behoorlijk-onnodige spullies op ebay te gooien dan zou dat steriele, lege huis waar ik al jaren naar verlang nog wel eens een feit kunnen worden!

zaterdag 4 september 2004

Restant

In het kader van "Cleanliness is close to Godliness" heb ik vandaag zowel mijn gehele toetsenbord als mijn muis uit elkaar gehaald en volledig gereinigd; ik kan weer met topsnelheid typen en zeer losjes scrollen. Hoewel dat laatste ook kan komen doordat ik 1 muisonderdeeltje niet teruggeplaatst kreeg...*kijk wat wollig en pluizig om me heen*

donderdag 2 september 2004

Update

Fohn bleek overleden, na een paar dagen gepaste rouw heb ik toch maar een nieuwe aangeschaft.

woensdag 1 september 2004

Salt, please!

*Mededeling* Ik me niet voorstellen dat ik de enige ben die het dodelijk flauw vindt dat in de serie "De wet volgens Milo" de hond van hoofdrolspeler Milo de naam Venus draagt. *Einde Mededeling*

Blog Design by Get Polished